Inrichting of restyling van uw winkel of bedrijf & professionele totaalaanpak

Dimensys ondersteunt u bij de inrichting of restyling van uw handelszaak of uw werkruimte. Kantoren, winkels, showrooms, toonbanken of displays toveren we om tot echte blikvangers.  Dankzij onze professionele aanpak van concept tot oplevering bent u verzekerd van een kwalitatieve, unieke oplossing

Boost voor uw imago of merk

Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, heeft Dimensys alle troeven in huis om uw winkelruimteshowroomkantoor of bedrijfspand  op een professionele manier in te richten.

Totaaldimensie

Dimensys is uw partner voor de inrichting en aankleding van uw winkel, kantoor of showroom. We gidsen u door het volledige project, van concept tot en met realisatie en coördinatie. Vooropgestelde deadlines worden nauwgezet opgevolgd en gerespecteerd. De goedgekeurde concepten worden naadloos in de realiteit omgezet. Dit alles leidt tot een weldoordacht en superieur totaalproject. 

Verrassend interieurontwerp

Dimensys vertaalt het DNA van uw bedrijf of merk naar een uniek ruimtelijk concept. We creëren de juiste sfeer zodat klanten graag in uw winkel komen en uw werknemers zich thuis voelen op kantoor.

State-of-the-art machinepark

We maken meubel- en interieurstukken inhouse wat de snelheid en de precisie van ons werk gunstig beïnvloedt. Onze hightech, computergestuurde machines laten toe om accurater te werk te gaan en garanderen een vlotte doorstroom van uw project. 

Backbone inclusief

We delen onze bedrijfsstructuur met zusterbedrijf Publiganda. We delen de jarenlange ervaring en expertise en handhaven beiden hoge kwaliteitsnormen. Daarnaast doen we voor heel wat zaken beroep op onze gedeelde algemene diensten zoals receptie, boekhouding en facturatie. Zo hebt u de zekerheid van een grote structuur met de vlotte werking van een kleine structuur. U krijgt bovendien steeds te maken met een specialist ter zake.